• 04 KAS 16

Yangın Söndürme Eğitimi ve Tatbikatımızı Gerçekleştirdik

2016 Yılı Yangın Söndürme Eğitimi ve Tatbikatımızı Gerçekleştirdik.

Hastanemizde 14.04.2016 tarihinde İtfaiye Daire Başkanlığı Yangın Önlem Şube Müdürlüğü tarafından kurumumuzun eğitim salonu ile AKOM Yerleşkesinde, yaklaşık 238 personelimize iki aşamada, teorik ve pratik olarak 3 saat yangın söndürme eğitimi ve tatbikatı gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen eğitimde personelimize; yangın güvenliği, yangına ilk müdahale, yangından korunma ve yangın söndürme tüpleri hakkında bilgiler verildi.

Eğitimden sonra, idareciler ve personellerimizin katılımı ile gerçekleştirilen yangın tüpüyle söndürme tatbikatında, temsili olarak yakılan ateşin söndürülmesi ile  planlanan eğitim ve tatbikat başarıyla tamamlandı.