Bursa Devlet Hastanesi

Kan Alma Merkezimiz Yenilendi

Bursa valimiz Sn. İzzettin KÜÇÜK Hastanemizi ziyareti

Yenilenen reanimasyon servisimiz
BKHB.Genel Sekreteri Sn.Prof.Dr. Rüstem AŞKIN'ın katılımıyla açıldı.

Hastanemiz afet tatbikatı gerçekleştirildi.

Kazada yaralanan çiftin nikahı hastanemizde kıyıldı

Psikiyatri servisimizde tedavi gören
hastalarımızın yaptığı resimlerden oluşan sergi açıldı.

• 07 ARA 17
    Kalp Krizi Beklemez ” Hızlı Davran Hayatını Kurtar “

“Hızlı Davran Hayatını Kurtar” Kalp ve damar hastalıkları ve özellikle kalp krizi ülkemizde görülen ölümlerin en sık nedenlerindendir. Türkiye’de her 10 ölümden 4’ü kalp krizi nedeniyle oluşmaktadır. Kalp krizine bağlı toplam ölümlerin yarısı belirtilerin başladığı ilk 3-4 saat içinde ve çoğunlukla hastaneye ulaşmadan önce gerçekleşmektedir. Kalp krizi sırasında kalbe gelen kan akımı bozulmaktadır. Kalbe gelen

• 10 KAS 17
    Saygı ve Minnetle Anıyoruz

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanı Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ü vefatının 79. yılında, Hastanemiz bünyesinde bulunan anaokulu öğrencilerinin hazırlamış olduğu anma programı kapsamında, hastanemiz çalışanlarının katılımı ile, rahmet ve şükranla anıldı.

Hızlı Ulaşım Butonları

Bursa Devlet Hastanesi

Kalite kültürünü tüm uygulamalarda yaşama geçiren, hasta haklarına saygılı, hastane hizmetlerini ileri tıbbi, teknolojik ve idari uygulamalar ile uluslar arası standartlarda gerçekleştiren, toplumun özlediği, güvenilir, kaliteli ve tercih edilen referans hastane olmaktır.

Yöneticilerimiz