• 04 NIS 17

6. Bursa Eğitim Günleri

Davet:

Değerli Meslektaşlarımız;

05-06 Mayıs 2017 tarihlerinde Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde altıncısını düzenleyeceğimiz Bursa Eğitim Günleri’nde bu yıl da güncel konular ve değerli katılımcılarla sizlerle birlikte olacağız. 2012 yılından itibaren her yıl gerçekleştirilen, obeziteden kansere kadar farklı birçok konunun ele alındığı bu platformda bu sene ‘Palyatif Bakım ve Beslenme’ temalarıyla buluşacağız.

Artan yaşam süreleri ve kanser hastalarına yapılan başarılı tedavilere bağlı olarak palyatif hizmetlerin ve beslenmenin önemi artmıştır. Bu konulara dikkat çekmek, hastaların yönetilmesine katkıda bulunmak ve katılımcıların mesleki uygulamalarına güncel bilgilerle ışık tutmak amacıyla bir araya gelmeyi planladık.

Ulusal düzeyde konusunda uzman ve söz sahibi olan birçok bilim insanının katkılarıyla yapılacak olan; doktor, hemşire, diyetisyen ve eczacı gibi farklı disiplinlerin bir arada olacağı toplantımıza tüm sağlık çalışanlarının katılımını bekliyoruz.

Sevgi ve saygılarımızla…

Prof. Dr. Rüstem Aşkın